30 Απριλίου 2010

Τζάμπα μάγκες

Από το Πάσχα και μετά διάφοροι "παράγοντες και παραγοντίσκοι", επικουρούμενοι από παπαγαλάκια και "δημοσιογράφους" της περιοχής μας, φωνασκούσαν για το επικείμενο έγκλημα δημιουργίας εννιά (9) δήμων στο νομό μας αντί οκτώ (8).
Τελικά οι προτεινόμενοι δήμοι είναι οκτώ (8), αλλά δεν ακούω, διαβάζω κάποιον να παραδέχεται ότι έλεγε "λαλακίες".
Κατηγορούσαν βουλευτές, πολιτικούς, δημάρχους, πως απεργάζονται σκοτεινά και επιζήμια σχέδια για το μέλλον του νομού, προς ίδιον όφελος, αλλά τώρα τουμπεκί ψιλοκομμένο.
Εδώ λοιπόν στην Κολομβία του βαλκανικού νότου (Τράγκας), του χαμένου θάρρους και του αυξημένου θράσους, όποιος γουστάρει γίνεται μάγκας, τσάμπα μάγκας. Γεμίσαμε κότες, κλώσσες και κλωσσόπουλα.
Μαγκιά είναι να εκφράζεις την άποψη σου αλλά και να παραδέχεσαι τα λάθη σου και να ζητάς συγνώμη απ' όσους πρόσβαλες.
Όσον αφορά το σχέδιο Καλλικράτης, υπάρχει περίπτωση στην χώρα, που αν φωνάξεις "πρόεδρε" θα σου απαντήσουν οι μισοί Έλληνες να υπάρξει καθολική αποδοχή ;;;;;;

Υ.Γ1 Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με τις κότες, απεναντίας τις εκτιμώ απεριόριστα για την προσφορά τους στην διατροφική αλυσίδα.

Υ.Γ2 Επιθυμώ διακαώς όλοι αυτοί που θα αποχωρήσουν από την τοπική αυτοδιοίκηση μετά την μείωση αυτών να μας τραγουδήσουν το παρακάτω :

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου