18 Απριλίου 2010

Απέραντο Οικονομικό Guantanamo η Ελλάδα 6 χρόνια μετά την Ολυμπιάδα!

Πάμπολλες οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο, αυξάνονται τα blogs μέρα με την μέρα και πιστεύω στους δύσκολους καιρούς που έρχονται θα αυξηθούν πολύ περισσότερο.

Μερικές αναρτήσεις τις διαβάζεις και στην κυριολεξία τις απολαμβάνεις, όπως αυτή του κουρδιστού πορτικαλιού.
Καλή ανάγνωση

Καλημέρα Άθλιοι φίλοι μου.

Η χώρα που διοργάνωσε τους Ολυμπιακούς του 2004 υποδέχεται, έξι χρόνια μετά, το ΔΝΤ.

Οι ξιπασμένες πολιτικές ηγεσίες, τα εξώγαμα του Χριστοφοράκου, οι φιλιππινέζες του Κόκκαλη και της διαπλοκής, οδηγούν 11 εκατομμύρια αποχαυνωμένους - απο τα βυζόμπαλα της έγκαυλης Ευγενίας και τους οργασμούς του καυγατζή απο το Brokebackmountain, Παπαδάκη - μαλάκες στη πυρακτωμένη κόλαση του Διεθνούς Οικονομικού Guantanamo.

Η κυβέρνηση Παπανδρέου που ορκίστηκε οτι θα πατάξει την ανομία, μετά από μισό χρόνο στην εξουσία δεν έχει το σθένος να κλείσει στη φυλακή ούτε ένα απο τα πολιτικά και επιχειρηματικά καθάρματα που κατασπάραξαν δημόσιο χρήμα και εθνική αξιοπρέπεια.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που σαν αξιωματική αντιπολίτευση κατήγγειλαν διαρκώς τα γαλάζια σκάνδαλα της προηγούμενης gay κυβέρνησης, σήμερα έχουν λουφάξει σαν παπαδοπουτάνες που γαντζώνονται στην εξουσία με την ελπίδα ότι θα τους ξεπέσει κάνα ψίχουλο από τα δανεικά.

Κι ενώ τα λαμόγια που έκαναν πίπες στον Χριστοφοράκο και στους νταβατζήδες της διαπλοκής δεκαετίες τώρα υποδύονται τους έντιμους πολιτικούς, η χώρα ετοιμάζεται να μετατραπεί σ' ένα τεράστιο Γκουαντάναμο με τους Έλληνες πολίτες να βρίσκονται πίσω από τα συρματοπλέγματα.

Τις τελευταίες μέρες απ ότι μαθαίνω, εκατοντάδες - για την ώρα-οικογένειες Ελλήνων που έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν σε μια χώρα του Εξωτερικού μετέφεραν εκεί τις καταθέσεις τους και ετοιμάζονται να μετοικήσουν οικογενειακώς. Η Κύπρος, το Λονδίνο, το Παρίσι αλλά ακόμη και χώρες των Βαλκανίων ετοιμάζονται να υποδεχθούν όσους μπορούν να μουτζώσουν αυτή την ξεπουλημένη από τους ξιπασμένους πολιτικούς πατρίδα.

Οι ξιπασμένοι πολιτικοί τώρα, επιχειρούν σε συνεργασία με τις πουτάνες νταβατζήδες των ΜΜΕ να περάσουν όσο γίνεται πιο γλυκά το αγγούρι του ΔΝΤ. Τους υπόσχονται κρατική ρεκλάμα από τον αμαρτωλό ΟΠΑΠ - και τους υπόλοιπους ξιπασμένους οργανισμούς που ψιλοελέγχει το Δημόσιο - και απαιτούν από δαύτους να μετατρέψουν το Γκουαντάναμο σε Γαλάζια Λίμνη.

Είναι στο χέρι των πολιτών να οργανώσουν τη σκέψη τους και ν αντισταθούμε στον ομαδικό βιασμό ενός έθνους από τις πουτάνες πολιτικούς και τους πανίσχυρους παγκόσμιους οικονομικούς δυνάστες του πλανήτη.

Η κυριότερη εστία αντίστασης είναι το Διαδίκτυο. Ένα θαυμαστό εργαλείο, του οποίου όλες τις δυνατότητες οφείλουμε να αξιοποιήσουμε.
Ας κάνουμε ξανά την Ελλάδα φωτεινό παράδειγμα αντίστασης στην απαξίωση της ανθρώπινης προσωπικότητας. Ας γίνουμε οι πολίτες το παράδειγμα αντίστασης στους οικονομικούς τραμπούκους.

Αυτή η αντίσταση δεν μπορεί να γίνει με βόμβες που βάζουν εδώ κι εκεί οι παρεούλες των πρεζάκηδων, που υποδύονται τους επαναστάτες κάνοντας μάγκα τον Χρυσοχοίδη.

Αντίσταση δεν είναι να πυροβολείς τον αστυνομικό των 800 ευρώ, ο οποίος θα μπορούσε ν αποτελέσει τον πολιορκητικό κλοιό του συστήματος. Οι αστυνομικοί και οι ανεγκέφαλοι - με λίγες εξαιρέσεις ΚΥΠατζήδες - βρίσκονται μια ανάσα από το κρεβάτι της πολιτικής και επιχειρηματικής εξουσίας. Αυτό σημαίνει πολλά.

Αν αναλογισθούν και οι ίδιοι τι τους περιμένει - Στρατός και Σώματα Ασφαλείας γενικότερα - θα γίνουν ένα με τους πολίτες στο ποτάμι της αντίστασης και τότε η οργή των λίγων μπορεί να γίνει λάβα που θα κατακάψει τα καθάρματα που οδήγησαν τη χώρα στον απόλυτο εξευτελισμό.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ένας πρώην αρχηγός της ΕΥΠ, ο Γιάννης Κοραντής - που εκ της θέσεως του γνωρίζει ποιοί πολιτικοί μας το πισωγλεντάνε (τα μπούτια σου ...ακη), η έχουν άλλα προβλήματα "οικογενειακής" φύσεως με αποτέλεσμα να είναι έρμαια εκβιασμών ακυρωμένοι σαν ηγέτες-αναγκάστηκε να δημιουργήσει προσωπική ιστοσελίδα για να ξεχαρμανιάζει.

Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σ ένα απέραντο οικονομικό Γκουαντάναμο.


Διάλεξε εαν θα μείνεις στην υπόλοιπη ζωή σου φυλακισμένος μέσα από τα συρματοπλέγματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου