11 Ιουνίου 2010

Ποιός κυβερνάει τούτο τον τόπο ;

Για να επαναλάβω την ιστορική ρητορική ερώτηση του μακαρίτη - ο οποίος και φυσικά γνώριζε, αλλά σφύριζε αμέριμνα -.
Ποιος κυβερνάει λοιπόν ;
Το ΚΚΕ και οι υπ' αυτό οργανώσεις. Οι οποίες παρ' ότι αντιπροσωπεύουν μικρό κομμάτι εργαζομένων και λάου κάνουν ότι γουστάρουν και δεν μιλάει κανένας.
Για παράδειγμα αυτά που γίνονται στα λιμάνια Κορίνθου και στον Πειραιά.
Άλλα νομολογεί η δικαιοσύνη, άλλα πράττουν αυτοί στα μπλόκα των λιμανιών, με την κυβέρνηση και το λιμενικό να σφυρίζουν αδιάφορα. Την ίδια ώρα κάποιοι άλλοι εργαζόμενοι χάνουν μεροκάματα.
Αν έχανε ο Περισσός μεροκάματα πως θα αντιδρούσε ;
Μη μου πει κανείς για ιδεολογίες αριστερές, σοσιαλιστικές και νεοφιλελεύθερες (καλά αυτές οι τελευταίες είναι ανέκδοτο). Χόρτασε ο τόπος ιδεολογίες από το 1945 και μετά και ιδού η κατάληξή μας. Ο καιάδας της χρεοκωπίας.
Επίσης μην ξεχνάμε την δήλωση της Αλέκας προ μηνός στην Βουλή: "Εμάς δεν μας ενδιαφέρει η λύση" στην ομιλία της για το μνημόνιο με την τρόικα. Και φυσικά δεν τους ενδιαφέρει αφού ακόμη πιστεύουν πως οι Αμερικάνοι έριξαν την ΕΣΣΔ και όχι τα λάθη του ΚΚΣΕ, ακόμη επίσης δεν έχουν αναγνωρίσει την σφαγή των Πολωνών στρατιωτών από τον Σοβιετικό στρατό.
Ακόμη αυτές οι ιδεολογίες έχουν ποδοπατήσει - χειραγωγήσει το δικαστικό σύστημα και γέμισε ο τόπος μας λαμόγια.
Ο τόπος έχει ανάγκη την εφαρμογή των νόμων και της διαφάνειας και όχι της ανυπακοής του ΚΚΕ.
Ο τόπος έχει ανάγκη να θωρακιστεί από τα λαμόγια και να πάψει το καθεστώς ατιμωρησίας του κάθε υπουργού, δημοσιογράφου, επιχειρηματία και κομματικού υπάλληλου.
Η ανυπακοή είναι απαραίτητη μόνο για την ανατροπή αυτών των νοσηρών πρακτικών,
και όχι για τις κομματικές επιλογές του Περισσού.

Υ.Γ.1 Τσάμπα μάγκες μιας και γνωρίζουν πως το ΠαΣοΚ δεν επιθυμεί μαι γενική σύγκρουση με το ΚΚΕ, άρα το ΠΑΜΕ κλπ θα συνεχίσουν το ίδιο βιολί.
Υ.Γ.2 Η φωτογραφία είναι του ROPAX 1 , το οποίο μαζί με το αδελφό πλοίο ROPAX 2, έχουν εγκλωβιστεί στο λιμάνι της Κορίνθου από μια χούφτα συνδικαλιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου