29 Ιουνίου 2010

Μια βόλτα στην Ανατόλια θα σας πείσει

Με αφορμή την παρακάτω ανάρτηση και τα σχόλια που ακολούθησαν στην παραπολιτική, θα θελα να επισημάνω το εξής :
Αντιδρούμε σε μια ανάρτηση μόνο όταν αυτή είναι αναληθής ή ανακριβής. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι τουλάχιστον αξιοπερίεργη η αντίδραση.
Από το 1960 έως το 1965 ο ρυθμός ανάπτυξης της χώρας μας ήταν μεγαλύτερος όλων των χωρών πλην της Ιαπωνίας, όμως ούτε ηλεκτρικό και νερό δεν είχε επαρχία. Ο ρυθμός ανάπτυξης δεν λέει πολλά γιατί απλά πιθανόν να τον καρπώνονται λίγοι, ελάχιστοι.
Συμφωνώ με τον @ 3.13 μ.μ και θα λεγα ότι όχι μόνο στα σχόλια της ανάρτησης, αλλά και γενικότερα στην χώρα μας δεν έχει προταθεί μια ολοκληρωμένη λύση του προβλήματος.
Πρόβλημα που δεν είναι μόνο οικονομικό, αλλά επίσης κοινωνικό, παιδείας κλπ κλπ

Ακολουθεί η ανάρτηση της παραπολιτικής :
"Την αρχή έκανε ο ιδιοφυής Αντώνης Σαμαράς ο οποίος επικαλέστηκε το παράδειγμα της Τουρκίας ως πρότυπο απαλλαγής από το ΔΝΤ.
Επειδή σπάνια οι βλακείες μένουν ορφανές, ο Παναγιωτόπουλος επανέλαβε σήμερα την εκπληκτική ιδέα του αρχηγού του.
Να τους ενημερώσω απλά ότι Τουρκία δεν είναι μόνο η γοητευτική Κωνσταντινούπολη. Υπάρχει και η λεγόμενη "Ανατόλια" της πραγματικής φτώχειας και της εξαθλίωσης. 
Αν το οικονομικό μοντέλο του "Made in Turkey" είναι αυτό που ο "κοινωνικός φιλελευθερισμός" του Σαμαρά προβλέπει για τη χώρα μου, βλέπω να νοικιάζω σπίτι στα Άδανα που έχουν και καλό κεμπάπ..."

Από την παραπολιτική

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου