1 Οκτωβρίου 2010

Ο ΣΚΑΙ είναι μούρλια, είναι τρέλα

Για τον ΣΚΑΙ και το πως θα μας στείλει αδιάβαστους έχω ξαναγράψει ε δ ώ.
Το κανάλι στην κυριολεξία είναι μούρλια είναι τρέλα.
Παρακολούθησα την εκπομπή του για Βατοπέδι με όλους τους "πρωτοκλασάτους" συντελεστές του καναλιού να συμμετέχουν.
-- Τι κωλοτούμπες ήταν αυτές που έβλεπα !!!!
-- Πως κατάφεραν αν παρουσιάσουν την υπόθεση Βατοπεδίου επωφελή και κερδοφόρα για το δημόσιο !!!
-- Πως διέγραψαν όλα αυτά που οι ίδιοι λέγανε και γράφανε και παρουσίασαν τους υπόλοιπους σαν μεγάλους συκοφάντες !!!
Έπιασα την μπουκάλα με το τσίπουρο και όλα μου παρουσιάστηκαν μούρλια και τρέλα.
Διάβασα την άλλη μέρα την Τσούγδω επανήλθα :
Απ' ότι φαίνεται στο θέμα του Βατοπεδίου δεν υπάρχουν μόνο παραπλανηθέντες υπουργοί, αλλά και παραπανηθέντες δημοσιογράφοι, παραπλανηθείς Πρωθυπουργός, παραπλανηθείς λαός...
Ένας Κοντομηνάς, μία Μάνδρου και ένας Καρχιμάκης (δηλ. το ΠΑΣΟΚ) κατάφεραν να δημιουργήσουν την μεγαλύτερη πλεκτάνη ever...

Σύμφωνα με έγκυρους και έγκριτους δημοσιογράφους όπως η Ιωάννα Μάνδρου, το σκάνδαλο του Βατοπεδίου ήταν μία πολιτική απάτη που σχεδιάστηκε από εκδοτικά συμφέροντα και το ΠΑΣΟΚ (και δυνάμεις του σιωνισμού θα πω εγώ), για να πέσει η πατριωτική και παραγωγική κυβέρνηση Καραμανλή και να έρθει ο Αμερικανόδουλος ΓΑΠ, που ακύρωσε τον αγωγό Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη και εν συνεχεία μας οδήγησε με μεθοδευμένες κινήσεις στην αγκαλιά του ΔΝΤ.
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε μερικά σαθρά επιχειρήματα, ανθρώπων που υποστηρίζουν πως το Βατοπέδι είναι σκάνδαλο... Αστειότητες.

Οι αξιόλογοι και αδέσμευτοι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ υποστηρίζουν όχι μόνο πως το Βατοπέδι δεν είναι σκάνδαλο, αλλά πως το δημόσιο ωφελήθηκε κιόλας (εγκεφαλικό), οπότε λογικά πρέπει να πούμε κι ευχαριστώ.

Αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω κι εγώ... Ηλιθιωδώς και χωρίς να το ψάξω πίστευα πως είναι παράλογο να ανταλλάσσεις μία λίμνη, με ακίνητα. Και λέω ηλιθιωδώς γιατί κανένας από εμάς δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει τι το ιδιαίτερο έχει αυτή η λίμνη. Το νερό αυτής της λίμνης δεν είναι ένα οποιοδήποτε τυχαίο νεράκι. Η λίμνη περιέχει αποκλειστικά και μόνο Bling H2O!!!!! Πάρτε μία ιδέα για το που κυμαίνονται οι τιμές του νερού αυτού και μετά ελάτε να μιλήσετε για σκάνδαλο, αν σας βαστάει!


Το μόνο σκανδαλώδες που συνέβη στο Βατοπέδι, ήταν πως δόθηκε η κυριότητα της χρυσοφόρας λίμνης Βιστονίδας στη Μονή από τους Δρυ και Φωτιάδη, ασχέτως αν μετά ανεπέμφθη η απόφαση και το ελληνικό κράτος δικαιώθηκε. Δυστυχώς το ελληνικό δημόσιο παραιτήθηκε από τη δίκη που είχε κερδίσει. Γιατί; θα ρωτήσουν κάποιοι καλόπιστα...

Ακούστε λοιπόν...
Η Πασόκα δικαστής, ενημέρωσε τον πράκτορα του ΠΑΣΟΚ Πέτρο Δούκα για την απόφαση σε βάρος της Μονής, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να αποσυρθεί το δημόσιο από τη δίκη. Ακολούθως τα άλλα πρακτόρια του ΠΑΣΟΚ και του σιωνισμού που είναι διασκορπισμένα παντού, δούλεψαν για να δημιουργήσουν αυτή την πλεκτάνη.
Το "σκάνδαλο" (χαχα λέω σκάνδαλο και γελάω) βγήκε στο φως από το γνωστό Πασοκοκάναλο Alpha, όπου και δούλευαν γνωστοί πασόκοι όπως ο Βλάχος και η Μάνδρου (καμία σχέση με τη Μάνδρου του ΣΚΑΙ, απλή κλωνοποίηση), και το οποίο ανήκε στον γνωστό Πασόκο Δημήτρη Κοντομηνά, που αμέσως μετά την αποκάλυψη του "σκανδάλου" και με τη μεσολάβηση εβραιογενών επιχειρηματιών αλλά και του Πασόκ, πούλησε μερίδιο του σταθμού σε γνωστούς εβραιογερμανούς πασόκους (RTL) εξασφαλίζοντας γι' αυτόν τεράστια κέρδη.
Στους παραπλανηθέντες θα πρέπει να προσθέσετε και τον ευπατρίδη Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος εχθές, τόλμησε να προτάξει τα στήθη του μέσα από το κατοχικό κανάλι Alpha και να μιλήσει στους οπαδούς του για την ανυπαρξία σκανδάλου, προβάλλοντας τους επαναστάτες του ΣΚΑΙ και δη την αγωνίστρια και πολέμια του νεποτισμού, Κατερίνα Ακριβοπούλου.

Αυτή είναι η αλήθεια για το περίφημο σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Είναι ένα κατεξοχήν πασοκικό σκάνδαλο. Για ακόμα μία φορά επιβεβαιώνεται η ρήση: "Το ΠΑΣΟΚ φταίει για όλα".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου