28 Νοεμβρίου 2011

Τα Χουντικά Σταγονίδια, η Υποκρισία και η Αλητεία

Σε ένα κράτος δημοκρατικό και δίκαιο η ύπαρξη χουντικών σταγονιδίων θα περνούσε απαρατήρητη. Τι γίνεται όμως σε μια κοινωνία η οποία πανταχόθεν βάλλεται και πιέζεται ;
Εξανίστανται και πνέουν μένεα τα παραδοσιακά ΜΜΕ και τα πολιτικά κόμματα για όσα έλαβαν χώρα στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (Σ.Σ.Ε) κατά τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου στις 17 Νοέμβρη.
 Αλητεία και υποκρισία βρώμικα ανακατεμένες και σε μια κάκιστης ποιότητας φαρσοκωμωδία.

Διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους εφημερίδες και κανάλια για την ύπαρξη χουντικών σταγονιδίων στις Ένοπλες Δυνάμεις λες και μόλις το ανακάλυψαν, λες και δεν γνώριζαν την ύπαρξή τους.
Υποκριτές και λαοπλάνοι.
Βροντοφωνάζει το "Βήμα Της Κυριακής" για την τρομερή αποκλειστικότητα της είδησης !!!
Ο ΔΟΛ (μέλος του οποίου είναι η εφημερίδα) πόσες φορές έχει δώσει βήμα λόγου τόσο στα έντυπά του όσο και στα παράθυρα του MEGA σε ακροδεξιούς ; Το ίδιο φυσικά πράττουν και τα υπόλοιπα ΜΜΕ.
Ο ΔΟΛ με τα ΜΜΕ του πόσο πίεσε στην δημιουργία της κυβέρνησης Παπαδήμου στην οποία συμμετέχει το ΛΑΟΣ ; Όμοια πίεσαν και τα υπόλοιπα ΜΜΕ.

-- Είναι είδηση η ύπαρξη χουντικών σταγονιδίων στις Ένοπλες Δυνάμεις ;
ΟΧΙ, καθρέφτης της κοινωνίας είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις.
-- Είναι είδηση η αδυναμία κάθαρσης των Ενόπλων Δυνάμεων από τα χουντικά σταγονίδια ;
ΟΧΙ, είναι προφανής η αδυναμία των πολιτικών ηγεσιών για οποιαδήποτε κάθαρση στην κακομοίρα την Ελλάδα, πόσο μάλλον στις Ένοπλες Δυνάμεις.
-- Είναι δύσκολη η κάθαρση ;
ΟΧΙ, αλλά δεν υπάρχει η βούληση.

Τα δυο κόμματα εξουσίας δεν πρέπει καθόλου να εκπλήσσονται και δεν εκπλήσσονται βέβαια για την ύπαρξη χουντικών σταγονιδίων.
Το μεν ΠαΣοΚ στάθηκε ανίκανο (;) στην πολύχρονη παραμονή του στην εξουσία να καθαρίσει στις Ένοπλες Δυνάμεις, η δε Νέα Δημοκρατία υπό την πίεση (;) της δεξιάς της πτέρυγας συντήρησε και καθαγίασε πολλές φορές την ανέλιξη τους στην ιεραρχία και επιπρόσθετα διατηρεί στενότατους δεσμούς με τις Ενώσεις Αποστράτων.
Δείτε και την συμπάθεια προς τα χουντικά σταγονίδια εφημερίδας προσκείμενης στην Νέα Δημοκρατία και στο περιβάλλον Σαμαρά και το σχετικό άρθρο εδώ.


Διαβάστε και τις σκέψεις του SykoFantiS: Σταγονίδια της χούντας στα γονίδια της Ευελπίδων