30 Απριλίου 2012

Νέοι πολιτικοί, Νέοι Σωτήρες στο ΗΠΕΙΡΟΣ TV1 !!

Γυρίζω σπίτι κουρασμένος από την δουλειά (ναι ανήκω στους τυχερούς που ακόμη έχουν δουλειά), η τηλεόραση ξεχασμένη στο Ήπειρος tv1.
Γκόρτζος στο δεξί άκρο και δίπλα του ξεκινάει μια πανελάρα 9 υποψήφιων - εκπροσώπων κομμάτων στην συντριπτική πλειοψηφία τους νέοι ηλικιακά.
Πω πω ρε μάγκες μου, αυτοί είναι τρισχειρότεροι των παλαιότερων πολιτικών.
20 λεπτά αργότερα ξέχασα την κούραση μου γιατί μου ανέβηκε η πίεση με όσα άκουγα.
-- Ο νεαρός του ΣΥΡΙΖΑ (Αργυρίου) ονειρεύεται κυβέρνηση και αναμασάει τα ίδια και τα ίδια, ακόμη και τα ίδια ιστορικά είδωλα της αριστεράς (Μανώλη Γλέζο).
-- Ο νεαρός του ΠαΣοΚ (Ζαρμπαλάς jr) προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, να τετραγωνίσει τον κύκλο, και συμπεριφέρεται σαν να μην κατέστρεψε την χώρα το ΠαΣοΚ.
-- Ο Κιτσάκης της Νέας Δημοκρατίας προσπαθεί να μας κάνει να ξεχάσουμε την κατρακύλα που πήρε η Ελλάδα επί Καραμανλή - Αλογοσκούφη και ταυτόγχρονα να δικαιολογήσει και τις κωλοτούμπες του κόμματος του με Σαμαρά πρόεδρο.
-- Η νεαρά (Τσουμάνη) του ΚΚΕ, μου θυμίζει τα κίτρινα βιβλιαράκια του ΚΚΕ και του μακαρίτη Φαράκου, σαν να μην πέρασε μια μέρα, ίδια γλώσσα, ίδιες σκέψεις, ίδιες αυθεντίες 4 δεκαετίες αργότερα, έχουν προσθέσει μόνο το διακοπτάκι (να διακόπτουν τους πάντες)
-- Ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ ; εντάξει λευκή βίβλος, μην κουράζω το πληκτρολόγιο.
-- Δεν θα αναφερθώ στους εκπροσώπους των άλλων κομμάτων, μιας και δεν είναι κοινοβουλευτικά και δεν κουβαλάνε αμαρτίες, ίσως πλην της ΔΗΣΥ της Ντόρας που είναι οικογενειακή η αμαρτία.

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ έρχονται οι νέοι ΣΩΤΗΡΕΣ μας.