4 Μαΐου 2012

Αντώνης Σαμαράς The Greek Isnogood

Να επιθυμείς να γίνεις χαλίφης στη θέση του χαλίφη δεν είναι απαραίτητα μεμπτό.
Να ξεχνάς πως η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να φαίνεται, αλλά και να ναι τίμια είναι κολάσιμο στην σημερινή Ελλάδα.
Να έχεις χίλιες λερωμένες φωλιές είναι καταδικαστικό για τους στόχους σου.

Έτσι σε πιάνει το Μακελειό και ο Χίος σε γδέρνει στεγνά και του έχεις δώσει κάθε δικαίωμα, αφορμή και λόγο να το κάνει.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ..

Σαμαράς Νεοκλασσικό Μακελειό

Μια φορά κι έναν καιρό ένας πρίγκιπας που ονειρεύεται να γίνει βασιλιάς, πήγε σώγαμπρος στη πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους. Το Ναύπλιο. Λεγόταν Αντώνης και πήρε για γυναίκα μια όμορφη και πολύ ηθική κοπέλα, την Γιωργία. Κάποια στιγμή η πεθερά ήθελε στο νεοκλασσικό και ωραίο σπίτι τους να χτίσουν, κατά παράβαση του πολεοδομικού κανονισμού, έναν παραπάνω όροφο κι ενώ η παλιά πόλη είχε χαρακτηριστεί από το 1988, παραδοσιακός οικισμός. Και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει παραδοσιακός: Συγκεκριμένοι νόμοι, με συγκεκριμένο συντελεστή δόμησης, σε συγκεκριμένα σχέδια. Ο Αντώνης όμως που είχε τις άκρες, κατάφερε να πάρει σκανδαλωδώς απόφαση από την Αρχαιολογική Υπηρεσία του υπουργείου Πολιτισμού (έτσι είπαν) και να χτίσει τον όροφο. Και τη σοφίτα της περισυλλογής.

Σαμαράς Νεοκλασσικό Μακελειό

Σήμερα πολλοί το συζητούν ακόμα, λίγοι όμως το σκαλίζουν. Εμείς πιστεύουμε ότι ο λαός που θα εκλέξει το βασιλιά, οφείλει να γνωρίζει ποιος πραγματικά είναι και τι πραγματικά πιστεύει για τους νόμους του κράτους με τους οποίους θα κυβερνήσει. Κι όπως ξέρετε, επειδή έχουμε αρχές (ΑΠΑΡΑΒΑΤΕΣ) τις επόμενες ώρες θα ξετυλίξουμε αυτήν την Υπέροχη ιστορία.

Σαμαράς Νεοκλασσικό Μακελειό
To makeleio.gr είναι αποφασισμένο σε μια στιγμή που η πατρίδα πρέπει να κυβερνηθεί από έντιμους και ισχυρούς, να βγάζει στο φως τις ηθικές ή και τυπικές παρανομίες των βασιλιάδων.

Σαμαράς Νεοκλασσικό Μακελειό

Όλων. Ανεξαιρέτως. Με οποιοδήποτε τίμημα και οποιεσδήποτε πιέσεις. Για αυτό θα προτείναμε στους ενδιαφερόμενους να μην κάνουν το κόπο να πιέσουν. Το ποτάμι (όπως έλεγε και ο μακαρίτης) δεν γυρίζει πίσω.