11 Ιουλίου 2012

Τα Παπαγαλάκια Τρομοκράτες της Ελληνικής Τηλεόρασης

Τα γνωστά παπαγαλάκια της ελληνικής τηλεόρασης τρομοκρατούν ανηλεώς τον δύστυχο έλληνα τηλεθεατή και ψηφοφόρο.

Σύμφωνα με τα παπαγαλάκια τρομοκράτες των MEGA, ANT1, SKY, ET1, NET κλπ, αν είμαστε καλά και υπάκουα παιδιά και εφαρμόσουμε απαρέγκλιτα το μνημόνιο, τότε και μόνο τότε θα συζητήσουν οι εταίροι μας αν θα μας πηδήξουν με σάλιο ή στεγνά.


Το νέο τρομοκρατικό δίλημμα το θέτουν γιατί Ιταλοί και Ισπανοί απαιτούν αυτό που φώναζε και φωνάζει ο Βαρουφάκης, δεν είναι μέρος του δημόσιου χρέους η διάσωση των τραπεζών, δεν πρέπει να επιβαρυνθούν κράτη και λαοί τα τραπεζικά χρέη και σχεδόν έχουν πείσει (εξαναγκάσει) την νέα σιδηρά κυρία της Ευρώπης να το αποδεχτεί.


Το προηγούμενο τρομοκρατικό δίλημμα τους διήρκεσε περισσότερο από τρία (3) χρόνια παπαγαλίζοντας την διάσωση των χρεοκοπημένων τραπεζών με δισεκατομμύρια ευρώ που θα πληρώσει ο πολίτης, ενώ οι πρόεδροι και οι οικογένειες τους έχουν πλουτίσει.
Ή διάσωση ή κατάρρευση της οικονομίας με έξοδο από την ευρωζώνη φώναζαν σε καθημερινή βάση.
Οι πολίτες τρομοκρατημένοι από Πρετεντέρηδες, Τρέμηδες, Χούκληδες, Πρωτοσάλτηδες κλπ έσκυψαν το άδειο τους κεφάλι και υπάκουσαν και έδωσαν περισσότερα από 100 δισ στις τράπεζες.

Πόσα τους δίνουν τα αφεντικά τους για να τρομοκρατούν τους πολίτες ;

Τώρα καταλαβαίνεις Έλληνα πόσο μαλάκας και κορόιδο πιάστηκες στις εκλογές από τους καλοζωισμένους της ελληνικής τηλεόρασης ;