15 Απριλίου 2013

ΡΑΔΙΟ ΕΝΤΑΣΗ 100.1 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΚΑΪ 100.3

Το Ράδιο Ένταση 100.1 δέχθηκε μήνυση από τον Σκάι 100.3. Έτσι υποστηρίζει τουλάχιστον σε ανακοίνωσή του. Στα 5 χρόνια της λειτουργίας του, το Ράδιο Ένταση διαθέτει, όπως λέει, τους 100,1 Mhz στις φωνές των αποκλεισμένων.

Ιδού τι γράφουν τα παιδιά του σταθμού:

Και ενώ φυσικά όλοι γνωρίζουν ότι τα ραδιοκύματα του Ράδιο Ένταση είναι στη διάθεση του κάθε αγωνιζόμενου ανθρώπου, και ενώ σεβόμαστε τον ακροατή μας ακόμα και στα KW που χρησιμοποιούμε, σε αντίθεση με τους "νόμιμους" ραδιοσταθμούς και τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ο νόμος τα αγνοεί αυτά. Όπως αγνοεί επίσης, την ίδια την ουσία του πανεπιστημίου ως δημόσιο χώρο, ως σημείο διάδοσης των ιδεών. Ο νόμος θέλει να φιμώσει το Ράδιο Ένταση.

Με μήνυσή του, ο ΣΚΑΙ (ο οποίος εκπέμπει "σιωπή" παράνομα από την Πάρνηθα στους 100,6, για να "προστατέψει" το 100,3 , ο ΣΚΑΙ του οποίου οι μέτοχοι πριμοδοτούν τους κάθε λογής φασίστες, πάνω ή κάτω απ' το τραπέζι) θέλει να σκάσουμε. Να σκάσουμε; Για να μιλάνε στα fm μόνο οι ψιλικατζήδες της αλληλεγγύης, οι καταπατητές των συχνοτήτων, οι χρηματοδότες των νέων ταγμάτων ασφαλείας, οι νταβατζήδες του περιβάλλοντος και οι παραχαράκτες της πληροφόρησης; Είναι γελασμένοι. Ας ξέρει ο ΣΚΑΙ, όσοι διαφημίζονται σε αυτόν και οι κάθε λογής αρχές, πως για μας η ελευθερία δεν είναι προϊόν να το λανσάρουν οι διαφημιστές για ένα καλό deal με τον πελάτη, δεν είναι εικόνα για να ανεβάσουμε την ακροαματικότητά μας, είναι η αξία και το πρόταγμα που έχουμε.

Πηγή: e-tetRadio